Tämä resepti löytyi Pirkka-lehestä (3/06) ja kokkeilin tätä muutama viikko takaperin. Aina ku kokkeilen jotaki uutta, kysyn Puoliskolta, että voiko ko. ruokaa tehä toistekki. Ja tähän tuli myöntävä vastaus.

Jos etitte hyviä reseptejä, nii ite oon huomannu, että ainaki Pirkan ja Valion reseptit toimii.

 

Broilerikiusaus   (6 annosta)

2 pss (á 500g) peruna-sipulisekoitusta

450 g Pirkka sipulimarinoituja broilerinfileesuikaleita

1 rkl öljyä

1 pss (150 g) Valio Kippari-murua

1 dl persiljaa

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

4 dl ruokakermaa

Ruskista broilerisuikaleet. Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta voideltuun uunivuokaan. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Levitä broilerisuikaleet vuokaan ja ripottele päälle puolet Kippari-juustosta sekä hienonnettu persilja. Lisää loput perunat. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Kaada ruokakerma vuokaan ja ripottele pinnalle loput juustomurut. Kypsennä 200 asteessa noin tunti. Tarjoa lisäksi ruisleipää ja raikasta salaattia.