Puolisko lähti salibandy-kauen päättäjäisiin, joten aattelin pittää oman yksityisen saunaillan. Sauna on lämpiämäsä, käyvään sitte Joonaksen (kissa) kanssa löylyttelemäsä. Tein tottakai jottain purtavaaki.

Tämä resepti on erräältä Tupperware-tiiminjohtajalta. Juusto on tehty Quick Chefillä eli Pikakokilla. Jos joku ei tiiä, mikä se on, nii laitoin sen kuvvaan mukkaan . Toki tän voi tehä muillaki leikkureilla. Ja taas muistakkaa: maitotuotteisa on niitä vähärasvasempiaki vaihtoehtoja. Juuston kaveriksi pilikoin dipattavia: kurkkua, kirsikkatommaattia, kukkakaalia, porkkanaa ja paprikkaa. Tämä on älyhyvvää!

81302.jpg

Juusto Quick Chefillä

½ punasipulia

1-2 valkosipulin kynttä

puntti tilliä

2 dl Créme Fraichea

1 pkt Philadelphia-juustoa

½ tl sitruunapippuria

ripaus suolaa

Leikkaa punasipuli neljään osaan ja kuori valkosipulin kynnet. Laita Pikakokkiin ja sekoita pieniksi palasiksi. Lisää tilli ja sekoita taas. Lisää loput ainekset ja sekoita keskenään. Anna juuston olla hetki kylmässä ennen tarjoilua.

Tarjoa esim. patongin, suolakeksien, hapankorpun, grillilihan, uusien perunoiden tms. kanssa. Voit myös maustaa juustoa paprikalla, purjolla tai muilla mausteilla ja yrteillä.