Tämä kakku on tulosta kaapin siivouksesta. Löytyi purkki vihireitä kirsikoita, mitähän varten lie oon joskus ostanu... Tojella pähkinäinen maku. Vihireet kirsikat ei tee tästä nii jouluista ku punaset tekis. Kuvvauksen jäläkeen kakku päätyi pakastimmeen vierasvaraksi.
Pähkinä-kirsikkakakku
200 g margariinia
1½ dl sokeria
3 munaa
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
80 g hasselpähkinärouhetta
75 g sokeroituja kirsikoita
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja paloitellut kirsikat keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan. Paista kakku voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.
Kommentit