Laittaisko tän kategoriaan "broileri" vai "salaatti"... Kaikkia sitä joutuuki miettimmään. Ikävä kyllä tästä ei oo kuvvaa, mutta värit on kauniit (valkonen-keltanen-vihiriä-punanen). Ja mikä tärkeintä, maistuu hyvälle!

Resepti on isolle joukolle, mutta sitähän saa pienennettyä...

Broilerisalaatti   (10:lle)

5 broilerin rintafilettä (maustamaton)

voita

5 Mozzarella Bufala-palloa

5 persikkaa

1 ruukku jääsalaattia

1 rasia kirsikkatomaatteja

Kypsennä broilerit pannulla kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla, jäähdytä. Halkaise mozzarellapallot neljään osaan. Paloittele persikat. Suikaloi jääsalaatti laakeaan tarjoiluastiaan pediksi. Kokoa mozzarellat ja persikat vuorotellen salaattipedille ja koristele kirsikkatomaateilla. Leikkaa fileet reiluiksi viipaleiksi ja lisää ne pedille päälimmäiseksi.