Yritihän mää ottaa kuvia tästäki sopasta, mutta taitaa olla kuvvaajassa jottain vikkaa. Nykyään kaikki kuvat epäonnistuu.. Täytyisköhän lukia kameran käyttöopas uuemman kerran läpi... No, keitto oli älyhyvvää.
Juustoinen kasvis-kalakeitto (8 annosta)
1,2 l vettä
2 kasvis- tai kalaliemikuutiota
750 g kasvissuikaleita (pakaste tai tuore)
400 g pakastekalaa tai tuoretta, ruodotonta kalafilettä
1 pak Koskenlaskija perinteistä
1/4 tl valkopippuria
Pinnalle:
hienonnettua tilliä
Kuumenna vesi. Lisää joukkoon liemikuutiot ja kasvissuikaleet. Anna kypsyä hiljalleen kannen alla. Lisää juusto ja sekoita, kunnes se on sulanut. Lisää paloiteltu kala. Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsynyt. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Ripota pinnalle hienonnettua tilliä.
Kommentit