Yritihän mää ottaa kuvia tästäki sopasta, mutta taitaa olla kuvvaajassa jottain vikkaa. Nykyään kaikki kuvat epäonnistuu.. Täytyisköhän lukia kameran käyttöopas uuemman kerran läpi... No, keitto oli älyhyvvää.

 

Juustoinen kasvis-kalakeitto   (8 annosta)

1,2 l vettä

2 kasvis- tai kalaliemikuutiota

750 g kasvissuikaleita (pakaste tai tuore)

400 g pakastekalaa tai tuoretta, ruodotonta kalafilettä

1 pak Koskenlaskija perinteistä

1/4 tl valkopippuria

Pinnalle:

hienonnettua tilliä

Kuumenna vesi. Lisää joukkoon liemikuutiot ja kasvissuikaleet. Anna kypsyä hiljalleen kannen alla. Lisää juusto ja sekoita, kunnes se on sulanut. Lisää paloiteltu kala. Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsynyt. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Ripota pinnalle hienonnettua tilliä.