349259.jpg

Tämä appelsiinituorejuustokakku oli taivaallisen hyvvää! Alakuperäsessä ohojeessa käsketään keittämään päälle tulevaa hyytelöä, kunnes neste on kirkasta. En teheny nii (kärsimätön ku oon). Sitte tein virheen ja rupesin kaatamaan sitä seosta kakun päälle: reikähän siitä tuli ja täytettä sekottu päälliseen. Siksi piti tehä tollaset pursotukset. Tyhymyyksissäni pursottelin vielä reunoillekki, ei ois kyllä tarvinnu. Tuli tökerön näkönen. Mutta maku on tärkein ja tämä on HYVVÄÄ!

Nii, se päälle tuleva seos kannattaa kaataa lusikan kautta: piä ruokalusikkaa kakun päällä (lähellä pintaa) ja kaaja seosta lusikkaan nauhana. Seos leviää pehemiästi kakun päälle, ei liian kovalla "paineella". Minä se en ossaa selittää asioita...