Velipojalla, äitillä ja äitin kissalla oli synttärit huhtikuusa. Juhulittiin samalla kertaa kaikkia. Kokkeilin vaihteeksi kinuskikakkua (ylleensä teen vadelma-kermaa, siihen on jo kyllästyny). Kinuski on ällömakiaa, joten täytteeksi kannattaa laittaa jottain ei-nii-makiaa. Eli täytteeksi tulevasta kermarahkasta ei kannata tehä liian makiaa, sammoin ku ei koristelukermavaahostakaan.

Pahottelen huonua kuvvaa. Täsä vaiheessa en vielä tienny joskus julukasevani näitä netissä.

76605.jpg

Kinuskitäytekakku

Pohja: kts. täytekakkupohojat

Kostutus: säilykehedelmien lientä

Täyte:

Mango-päärynäsosetta (lastenruoka)

Säilykemangoa

Ananaspaloja

Säilykepersikkaa

Kuohukermaa

Maitorahkaa

Sokeria

Vanilliinisokeria

Kinuski:

1½ dl kuohukermaa

3/4 dl sokeria

3/4 dl fariinisokeria

2 tl voita, suolatonta

1 tl vanilliinisokeria

Koristelu:

Kuohukermaa

Vanilliinisokeria / sokeria

Kinuskin valmistus: Sekoita kerma, sokeri ja fariinisokeri kattilassa. Keitä hiljalleen välillä sekoittaen (20-30 min.), kunnes tippa kinuskia kylmään veteen pudotettuna jähmettyy kiinteäksi. Sekoita voi ja vanilliinisokeri kinuskiin ja kaada se kuumana kakun pinnalle.