Tämä kakku on tulosta kaapin siivouksesta. Löytyi purkki vihireitä kirsikoita, mitähän varten lie oon joskus ostanu... Tojella pähkinäinen maku. Vihireet kirsikat ei tee tästä nii jouluista ku punaset tekis. Kuvvauksen jäläkeen kakku päätyi pakastimmeen vierasvaraksi.

89370.jpg

Pähkinä-kirsikkakakku

200 g margariinia

1½ dl sokeria

3 munaa

3½ dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

80 g hasselpähkinärouhetta

75 g sokeroituja kirsikoita

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja paloitellut kirsikat keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan. Paista kakku voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.