Päivitykset tullee taas (tai totuttuun tappaan) myöhäsä... Viime sunnuntaina vein äitille pikkuleipiä ja hyyvytettyä kakkua. Molemmista tuli liianki hyviä. Tämä pikkuleipäohoje on Fazerin Tumma suklaarouhe -pussin kylestä.
Suklaa-suolapähkinä Cookiet
400 g vehnäjauhoja
½ tl ruokasoodaa
½ tl leivinjauhetta
160 g huoneenlämpöistä voita
85 g fariinisokeria
85 g sokeria
2 munaa
100 g rouhittuja suolapähkinöitä
120 g Fazer Tumma Suklaa Crush -rouhetta
Sekoita jauhot, sooda ja leivinjauhe. Lisää voi kuutioina ja sekoita murumaiseksi. Vatkaa fariinisokeri, sokeri ja munat kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita munavaahto jauhoseokseen ja lisää lopuksi suolapähkinät ja suklaarouhe. Muotoile taikinasta pitkä rulla ja laita se jääkaappiin ainakin tunniksi. Leikkaa rullasta n. 1 cm paksuisia paloja ja paista niitä uunissa 175 asteessa 10-12 minuuttia, kunnes Cookiet ovat reunoilta ruskeita ja keskeltä hieman vaaleampia.
Kommentit