Tuorejuusto tasottaa mansikkahillon makkeutta ja on kevyempi vaihtoehto perinteiselle kermavaaholle. Hillo oli vähän liian löysää, meinaa valua. Hyvvää. 

93007.jpg

Mansikkasuun kääretorttu   (20 palaa)

4 munaa

1 dl sokeria

3/4 dl vehnäjauhoja

3/4 dl perunajauhoja

3/4 tl leivinjauhetta

Täyte:

1 prk (200 g) Keiju Vanilla -kasvirasvatuorejuustoa

1½ dl mansikkahilloa

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varovasti nostellen. Levitä taikina kevyesti voidellun leivinpaperin päälle uunipannulle. Tasoita pinta. Paista 225 asteessa uunin keskitasossa 7-10 minuuttia.

Kumoa torttupohja sokeroidun leivinpaperin päälle, irrota paperi varovasti ja anna jäähtyä. Levitä pohjalle ensin tuorejuusto, sitten mansikkahillo. Kääri levy paperia apuna käyttäen rullaksi.

(Resepti on Raision ohjevihkosesta.)