Tää piirakka sai kehuja työpaikalla. Ja kotonakkaan ei säilyny kauaa jääkaapissa.

Päälle sulatin cappucinosuklaata ja raijat valakosta.

503971.jpg

Ihana suklaapiirakka

6 dl sokeria

5 dl vehnäjauhoja

2 tl vaniljasokeria

4 tl leivinjauhetta

6 rkl tummaa kaakaojauhetta

3 dl kuumaa vettä

300 g margariinia sulatettuna

4 munaa

Voikreemi:

150 g margariinia

300 g tomusokeria

4 tl vaniljasokeria

2 keltuaista

Kuorrutus:

1 levy Block suklaata

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kuuma vesi, margariini ja munat, joista on rakenne rikottu. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi ja levitä uunipellille. Paista pohjaa 175-200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.

Valmista voikreemi ja levitä jäähtyneen pohjan päälle. Sulata Block suklaa vesihauteessa ja levitä pohjan päälle. Halutessasi voit sulattaa valkoista suklaata ja laittaa ohuita raitoja koristeeksi piirakan päälle.