Meillä tehhään tosi harvoin kalaruokaa, vaikka sitähän pittäis syyä usiamman kerran viikosa. Jotenki oon aina arastellu kalaruokien tekua, en tiiä miksi. Eihän tuo sen vaikiampaa oo ku muittenkaan ruokien teko. Yks syy voi olla se, että en pysty syömään ruotosia kaloja (eli pittää perkata tosi hyvin!). Joskus penskana mummolassa jäi kalanruoto kurkkuun ja kaks päivää söin näkkäriä. Traumahan siitä jäi.

Kaupassa käyessä silimiin osu Maggin Lohikastike -ainespussi. Ylleensä en osta mittään valamiskastike- tai -pata-aineksia. Niistä tullee kauhee haju keittiöön ja ne maistuu teolliselle (vain mun mielipije, toiset tykkää). Ostin nyt sitte kokkeiltavaksi sen pussin - josko se kalaruoka olis helepompi valamistaa (lisää vain kala ja kerma - ja uuniin). Ja ihan hyvvää tuli.

81616.jpg