TW teki joku aika sitte yhteistyötä Knorrin kanssa. Niiltä ajjoilta meillekki on siunaantunu Knorrin Italiensk Bolognese Spagettikastike -ainespusseja. Kuten jo aikasemmin oon kertonu, en hirveesti harrasta näitä teollisuus-juttuja. Alakuviikosta oli meleko kuumaa ja aivot oli nii sulaneet, etten keksiny mitä laittais ruuaksi. Löysin kaapista yhen ko. pusseista ja kokkeilin. Jokkaisesa pussisa on aina jokin ruokaehotus, minä kokkeilin pastapaistosta. Ihanhan tuosta syötävvää tuli. Ainesluettelo ei oo pitkä, eikä valamistusohojeetkaan oo vaikiat.
Pastapaistos (4 annosta)
3 dl makaronia
400-500 g jauhelihaa
1-2 rkl margariinia tai öljyä
1 pss KNORR Spagettikastike-aineksia
5 dl vettä
2 puristettua valkosipulinkynttä
3/4 dl juustoraastetta
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha rasvassa paistokasarissa. Lisää Knorr-ainekset, vesi ja valkosipuli. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Hauduta 3 minuuttia. Laita kastike ja makaronit kerroksittain uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Kommentit